Meer resultaten voor freelance juridische opdrachten

freelance juridische opdrachten
 
YES! Legal ZZP opdrachten voor juridische freelancers.
Legal bemiddelt tussen zelfstandige juristen en advocatenkantoren, overheid en het bedrijfsleven. Naast advocaten en bedrijfsjuristen behoren ook juridische secretaresses en managers tot de soort freelancers die wij bemiddelen. Ontvangt u onze opdrachten al? Meld uzelf vrijblijvend en kosteloos bij ons aan.
Vakgebied zakelijk en juridisch met opdrachten en klussen voor freelancers en zzp'ers.'
Er zijn geen opdrachten of klussen gevonden. Huur een freelancer of zzper uit vakgebied zakelijk en juridisch: bestuur, bedrijfsanalyse, financiële analyse, ondernemingsplannen, contracten en voorwaarden, juridisch onderzoek en schrijven, intellectueel eigendomsrecht, arbeidsrecht, belastingrecht, vastgoed en huur, tijdelijke aanstelling, anders. Zakelijk en juridisch. Een freelance jurist of juridisch adviseur kan u bij de uitvoering bijstaan voor het opstellen van algemene voorwaarden of een contract, reorganiseren van uw bedrijf, adviseren om een werknemer te ontslaan, zakendoen met een buitenlandse partij, problemen met wanbetalers, complexe regelgeving en alle overige juridische aangelegenheden.
Interim Juristen Bank.
Freelance juristen worden via dit platform gekoppeld aan juridische opdrachtgevers. Dit zijn internationale advocatenkantoren, notariskantoren, belastingadvieskantoren, financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen, fondsen, afdelingen Legal van de Big Four, multi nationals, non-profit, de rechterlijke macht en de overheid. Interimjuristenbank vindt voor elke opdracht de beste zelfstandige juridische professional. Interimjuristenbank biedt hét online platform voor opdrachtgevers en interim juristen om elkaar te vinden. Snel, transparant en voor het beste uurtarief; kortom de beste zzp jurist voor elke opdracht. Bekijk alle opdrachten.
Juridisch freelance vacatures NationaleVacaturebank.nl.
1806 vacatures gevonden. Online zoeken naar freelance vacatures, banen en werk in de functiegroep juridisch. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. Juridisch, Human Recources, Utrecht, HR, Kamphorst, Juridisch Wat wij vragen voor de vacature Juridisch MedewerkerHBO: /WO werk en denkniveau, bij voorkeur meerdere jaren ervaring in een juridische Voor de vacature Juridisch Medewerker gelden de volgende functie-eisen.
Freelance jurist Freelancer.nl.
Inloggen Account aanmaken. Hoe werkt het. Aanmelden als freelancer. Freelancers, MKB en onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl. Opsporing, communicatie, marketi. Zaltbommel NOTK p/u. Begin 2015 heb ik besloten mijn journalistieke ervaring en vaardigheden te gaan benutten als freelance informatie-ondern.
Bedrijfsjurist freelance/zzp.
Aangezien je als zelfstandig jurist werkzaam bent, gaan we ervan uit dat je beschikt over diepgaande juridische kennis. Of je nu een generalist bent of een super specialist, YER Legal heeft diverse opdrachten in portefeuille. Per opdracht worden de functie eisen met je besproken.
Opdrachten voor freelancers Juridisch Hoofdkraan.nl Pag. 1.
Hoe werkt het. Freelance kracht voor elke opdracht. Plaats een opdracht Inschrijven als freelancer. Niet ingelogd Nu inloggen. Zoek een opdracht. Zoektermen of Id. Alleen openstaande opdrachten. Zoek op postcode.: Volg opdrachten via Twitter. Volg opdrachten via RSS. Opdrachten per categorie.
HR en juridische opdrachten Freelance.nl.
Staffuncties zoals training, human resources en legal zijn intern vaak prima in te vullen met freelance professionals. Bekijk bijvoorbeeld onderstaande actuele opdrachten.: Een freelance jurist is een goede optie voor. Opstellen of wijzigen van algemene voorwaarden. Oplossen van een probleem met een werknemer die ontslagen dreigt te worden. Reorganiseren van een bedrijf. Opstellen of toetsen van een contract. Zakendoen met een buitenlandse partij. Voldoen aan complexe regelgeving. Oplossen van een geschil met een leverancier die een slecht product heeft geleverd maar toch wilt dat u betaalt. Omgaan met wanbetalers die failliet kunnen gaan. Omgaan met de dreiging van een liquiditeitsprobleem of anderszins het gevaar in continuïteit voorkomen. Beslag laten leggen bij debiteur of schuldenaar. Oplossen van problemen met intellectueel eigendom of andere schendingen van merkrecht. Optreden om schade te beperken bij schendingen van patenten of octrooien. Opdoen van relatie als vaste sparringpartner voor toekomstige juridische aangelegenheden.
Jurist freelance vacatures NationaleVacaturebank.nl.
660 vacatures gevonden. Online zoeken naar freelance vacatures, banen en werk als jurist. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. Ervaring met de WABO, APV en Bijzondere wetten Ervaring als jurist Jurist handhaving Samen met jouw collega juristen adviseer je over het een gemeente in Gelderland ben ik op zoek naar een ervaren en creatieve jurist. 23 dagen geleden geplaatst 40 uur HBO Jurist Omgevingsrecht. Personato Werving en Selectie. Als jurist bij Krijger Van Dun Omgevingsjuristen voorzie jij klant met een afgeronde opleiding WO Rechten en minimaal 5 jaar ervaring als jurist Als jurist bij Krijger Van Dun Omgevingsjuristen voorzie jij klanten. 59 dagen geleden geplaatst 40 uur WO Jurist APV en WABO. Ervaring als jurist APV en WABOCommunicatief; Jurist APV en WABO De jurist houdt zich in hoofdzaak bezig met de juridische advisering van bij onze opdrachtgever in de regio Rotterdam, zijn wij op zoek naar een jurist.
Een losse freelance opdracht.
Zeker als de freelance opdrachten een groot deel van je inkomen uitmaken, is het belangrijk verder te kijken. Voor de uren die je in je eigen onderneming steekt, ben je niet automatisch verzekerd voor ziekte, oudedagsvoorziening, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. Je zult je voor dit soort risico's' zelfstandig moeten verzekeren.

Contacteer ons