Op zoek naar ict freelance opdrachten?

ict freelance opdrachten
 
POOQ Opdrachten in de zakelijke dienstverlening en ICT.
Aan de slag via POOQ. Opdrachten in de zakelijke dienstverlening en ICT. Vind hier een opdracht. Ben je ZZP-er of freelancer en op zoek naar een. Dan zit je hier goed! Totaal aantal geplaatste opdrachten. Aan de slag. Op zoek naar talent?
Freelance IT opdrachten Freelancer.nl.
Maak profiel aan. Website laten maken. Freelancers, MKB en onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl. Aanmelden als freelancer. Hoe werkt het? In de pers. Freelancer.nl heeft een beoordeling van 88, op 10 gebasseerd op 166 beoordelingen bij de Feedback Company.
Freelance Opdrachten Freelance-IT.
Dit betekent helaas dat er tijdelijk geen eigen opdrachten op de site staan en dat U zich niet kunt inschrijven op dit moment. Doel is om eerst de site online te zetten en zo spoedig mogelijk hier informatie te plaatsen voor geinteresseerden, die opdrachten willen plaatsen.
ICT opdrachten voor Freelancers en ZZP'ers' Freelancenetwerk.
Freelance ICT Vacatures.
Werken bij ons. Amoria Bond in de media. Werken bij ons. Mijn account / Inloggen. Freelance ICT, Freelance ICT Opdrachten, Freelance IT. U bevindt zich hier: Home Zoek vacatures projecten Zoekresultaten. Resultaten 1 5 of 139. Test automatisering consultant hands on.
Freelance opdrachten en ZZP opdrachten via DPA.
Freelance of zzp opdrachten. Als zelfstandig freelance of zzp professional ben je gesteld op je vrijheid. Maar het voelt toch prettig als je bij een netwerk bent aangesloten waar je toegang hebt tot interessante en afwisselende opdrachten, waar je kennis kunt delen en waar je administratieve zaken kunt laten regelen.
Freelance, ZZP of interim in IT? Jouw ICT opdracht, project of vacature staat op IT-Contracts.nl.
Business Events en SOA Java en jDeveloper OAF HBO werk en denkniveau Overige informatie: Locatie: Den Haag Start: 1 Juli 2018 Duur: 31 Oktober 2018 met optie tot verlenging Recruiter: Robin Overmars, recruiterRO@itaq.nl, 31 06 10 561 041 Attentie: Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces. Reageren: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email aan recruiterRO@itaq.nl de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto; 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief exclusief BTW, inclusief reiskosten; 4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties. Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV op te loaden. Wie zijn wij? ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in ICT detachering.
Opdrachten voor freelancers en ZZP'ers' Myler. Myler.
CCA CCAA Citrix Certified Administrator Series. Senior ICT Architect met minimaal 3 jaar ervaring SBC Systemen. 4 dagen geleden Locatie.: Voor onze klant Defensie zijn wij op zoek naar een Senior ICT Architect met minimaal 3 jaar ervaring SBC Systemen.
ICT Freelance PEAK-IT. PEAK-IT.
Dit betekent dat wij jou zullen benaderen op het moment dat wij een geschikte freelance opdracht voor jou hebben openstaan. PEAK-IT bemiddelt al 10 jaar voor ICT freelance projecten en opdrachten bij zowel nationale als internationale opdrachtgevers. Wij doen dit op een gedegen en transparante manier.
Freelance opdrachten in de IT CareerValue IT Werving Selectie.
ZZPer in de IT sector. De Nederlandse IT sector wordt alsmaar groter, de bestedingen aan ICT nemen toe binnen organisaties. Hierdoor ontstaat er vanzelfsprekend een groei in het aantal vacatures. Naast de groei in vacatures voor vaste banen, is er ook een stijging in het aantal freelance opdrachten in de IT.
Freelance ICT-opdrachten Jerry.
Opzoek naar uitdagende freelance ICT-opdrachten? Meld je direct aan bij Jerry. Ik zoek een baan. Schrijf je in, laat je CV achter en Jerry doet de rest. Maak een profiel aan op Jerry. Deel je kennis, laat je zien, wie weet waar het toe leidt. Meld je aan. Log in bij Jerry. jerrydte R.Binnendijk zet een vijftal lezenswaardige ICT sites op een rij.

Contacteer ons