Resultaten voor freelance kok opdrachten

freelance kok opdrachten
 
Freelance kok Freelance opdracht Culimatch.com.
Als freelance kok verzorg je onder andere kookworkshops waarin jij er voor zorgt dat je samen met de gasten een heerlijke menu bereidt. Daarbij is het belangrijk dat jij het de gasten naar hun zin kunt maken en een plezierige avond bezorgt. Functie-eisen: Opleiding als kok met minimaal 5 jaar ervaring in een restaurant Ervaring in het geven van kookworkshops is een pré In de avonden beschikbaar Sociaal, gezellig, gastvrij, flexibel en enthousiast En natuurlijk is het van belang dat je een grote passie voor koken hebt. Let op: Voor deze opdracht geldt een bemiddelingsfee van éénmalig 35, ex. Na accepteren van de opdracht ontvang je daarvoor een factuur van CuliMedia CuliMatch.com. CuliMatch.com is een culinaire marktplaats. Plaats gratis vacatures en opdrachten!
Freelance Koks aangeboden, direct beschikbaar voor elk bedrijf.
Beschikbare Freelance koks per provincie een overzicht van het KoksOnline website bestand, de koks database pagina van de vrije kok welke direct inzetbaar en beschikbaar is voor opdrachten door heel Nederland klik op details voor meer informatie en de gegevens van deze ambulante uitzend kok van de keukenbrigade.
freelance kok gevraagd.
Gebruikersnaam: Wachtwoord Ingelogd blijven? freelance kok gevraagd. Opdrachten freelance kok gevraagd. Ik wil reageren Soortgelijke opdracht plaatsen. Den Haag, Nederland Overige. Voor een catering organisatie zoeken wij een zelfstandig werkend kok! U gaat deel uitmaken van een team bestaande uit 5koks allen freelancers.
Freelance Opdracht-vacatures mei 2018 Indeed.nl.
Voltijd, Deeltijd, Freelance / ZZP, Onbepaalde Tijd. Jij behoudt je zelfstandigheid en werkt middels een Raamovereenkomst van Opdracht. Gesponsord 2 dagen geleden vacature opslaan. Noordhoff Utrecht 2 plaatsen. In het freelance netwerk van Noordhoff Uitgevers kunnen wij jou diréct benaderen voor openstaande opdrachten.
Freelance Koks gevraagd Chief on Route.
Na deze inschrijving hoeft u slechts te wachten tot u gevraagd wordt om te komen koken als freelance kok. Desgevraagd is een persoonlijke ontmoeting met deze werkgever natuurlijk ook mogelijk. Wij streven altijd naar een zo prettig mogelijke samenwerking en match. Bel nu naar telefoonnummer 31 06 20 53 73 68 of stuur een email naar info@chiefonroute.nl. Freelance koks gevraagd en te huur voor uiteenlopende opdrachtgevers. Bij Chief on Route komen er met grote regelmaat verschillende freelance opdrachten binnen voor freelance koks.
Veelgestelde vragen Dutch Cooking Connection.
Ons bestand bestaat uit ruim 250 vakbekwame freelance koks, daaronder bevinden zich zelfstandig werkende koks die zo aan de slag kunnen in een gezellig eetcafé of in een cateringbedrijf, maar ook sterrenkoks die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en ambitieuze souschefs, chef-koks en keukenmanagers. Tevens hebben wij hulpkoks en keukenmedewerkers die u onder begeleiding van een zelfstandig. werkend kok allerhande werkzaamheden kunt laten verrichten. Hoe kan ik een kok bestellen bij DCC? Indien u behoefte heeft aan een kok voor regelmatige of incidentele opdrachten kunt.
Kok freelance vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Freelance kok vacatures. 1645 vacatures gevonden. Online zoeken naar freelance vacatures, banen en werk als kok. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
Freelance kok en tijdelijke chefkok Ik kom bij je koken.
Breed inzetbaar: van chefkok tot begeleiding opstart nieuwe keuken. Naast opdrachten als chefkok of om assistentie in de keuken te verlenen, kan ik ook de opstart van een nieuwe keuken volledig begeleiden. Denk hierbij aan de complete herinrichting van de keuken, de samenstelling van de menus, kostencalculatie en selectie van de juiste leveranciers. Indien gewenst stel ik ook een gedegen HACCP-plan op en zorg ik voor de werving van gekwalificeerde medewerkers die onder mijn supervisie worden ingewerkt. Met een efficiënt functionerende en professionele keuken als resultaat. Ik heb jarenlange ervaring met het opstarten van compleet nieuwe keukens. Van huis uit ben ik grootgebracht met de klassieke Franse keuken, een internationaal gewaardeerde keuken die wordt gekenmerkt door de enorme diversiteit aan lokale en kwalitatief hoge producten en ingrediënten. Lees meer over mij. Bekijk mijn LinkedIN profiel. Als freelance kok werk ik via Ik kom bij je koken voor onder andere à la carte restaurants, hotels, instellingskeukens en cateringbedrijven.
Catering opdrachten Freelance horeca opdrachten Dinna.nl.
Zoek je een privé kok, cateraar of foodtruck voor een speciale gelegenheid? In plaats van zelf zoeken en vergelijken kunt je GRATIS en VRIJBLIJVEND een opdracht plaatsen. Plaats je een opdracht dan ontvang je van verschillende chefs een voorstel op maat.
Freelance Kok nodig in Amsterdam, ZZP kok Amsterdam Noord-Holland.
A la Carte opdrachten. Banqueting en Events. Live koken op event locatie. Zelf kleine catering opdrachten uitvoeren. Vaardigheden / Evaring.: Freelance kok ZZP Kok Amsterdam Noord-Holland. Terug naar de vorige pagina. Copyrights Voorwaarden Sitemap datacure. Freelance instellingskok zzp kok Douwe Noord-Holland.

Contacteer ons